Nowości Ostrowskie".

No bo przecież Ostrów nie śpi;)

Re: Nowości Ostrowskie".

Postprzez Mumia_Abu_Jamal w 31 Lip 2008, 19:06

Nowosci lubią swoich, Tygodnik swoich, nawet ten portal ma swoich guru i krzywdy im nie zrobi. Kto jest obiektywny niech pierwszy rzuci kamieniem ...
Mumia_Abu_Jamal

Dołączenie: 31 Lip 2008, 18:59

Postprzez Kaka w 02 Sie 2008, 18:18

Media są jest czwartą władzą. Myślę ,że Nowości Ostrowskie jaskrawą pokazują wszystkie potknięcia władzy. Inne media zachowują się więcej statycznie ponieważ nie chcą się wychylać władzy. Niedociągnięć władzy jest tak dużo , że wszystkie media mogli by wydawać gazety miejscowe nie raz w tygodniu a codziennie. Lecz ze względu na uzależnienie części mediów od władzy redaktorzy tych gazet wolą złego nie widzieć /Pan Mierzwiński/
Kaka

Dołączenie: 25 Kwi 2008, 13:47

Postprzez ylem w 30 Sie 2008, 13:48

Hmm. Z miłą chęcią bym poczytał o "potknięciach Władz" proponuję założyć nowy dział na forum.
Jeśli jest ich tak dużo to będzie bardzo ciekawa część tego forum.
Co wy na to ??
O kurcze chyba nie bardzo by nam to wyszło, (Z całym szacunkiem) klub "Nasze Miasto" jest częścią Rady Miasta a ta jest częścią Władzy.
Pozwolą na krytykę również Ich ???
ylem

Dołączenie: 30 Sie 2008, 13:37

Postprzez Zenon71 w 31 Sie 2008, 20:08

Jak słyszę od radnych z koalicji rządzącej i opozycji to opozycja dobre pomysły Burmistrza popiera natomiast neguje złe decyzję jak podwyżka opłat za wywóz śmieci, podwyższenie wynagrodzenia dla wykonawcy inwestycji za stawem, najbardziej krytykowanej inwestycji budowy Grodu Kasztelana za sumę kilku mil. zł. Opozycja od wieków za błędne decyzje koalicji rządzącej nie odpowiada.
Zenon71

Dołączenie: 31 Sie 2008, 19:41

Postprzez kotlownia w 06 Wrz 2008, 00:18

Trzymamy cały czas za słowo, znaczy za pióro :) Ale tak szczerze, mam nadzieję, że nie będziecie mieli o czym pisać :) że zostałyby wam tematy dla ogrodników, muzyków, o kulturze, sporcie, nowych inwestycjach, spadających cenach paliwa, turystyce w Broku, życzę tego nam wszystkim :)
kotlownia

Dołączenie: 05 Wrz 2008, 23:24

Postprzez Kaka w 07 Wrz 2008, 19:07

Myślę ,że tematów nie zabraknie choćby obecna budowa o której by można książkę napisać. Dlaczego wykonawca zażądał podwyższenia wynagrodzenia dot. budowy inwestycji za stawem ? Przecież obecne ceny mat. bud. spadły do roku 2006. Co jest powodem dodatkowej zapłaty przecież obniżkę i podwyżkę cen wykonawca winien przewidzieć. To prawda,że jest to małe miastecko i wszyścy się znają ale problem jest też w tym,że każdy dużo wie ale publicznie nie chcę mówić.
Kaka

Dołączenie: 25 Kwi 2008, 13:47

Postprzez kotlownia w 25 Wrz 2008, 22:27

Myślę, że w tym mieście jest również odwrotnie, każdy dużo mówi na temat, o którym nie ma bladego pojęcia.
kotlownia

Dołączenie: 05 Wrz 2008, 23:24

Problem With Stomach

Postprzez Logarexx w 16 Mar 2009, 16:56

Hi guys! I have a serious trouble with my stomach. My doctor said me get Loperamide. What you think about this drug??? Is it really good? He gave me [url=#banLink]this[/url] link for full information.
P.S. Problems began after I got milk shrimps and beer.
Logarexx

Dołączenie: 16 Mar 2009, 16:55
Miejscowość: USA

Postprzez waluda w 21 Cze 2010, 10:06

No i wykrakałem "Nowości" przestały się ukazywać! Pytanie dlaczego?
waluda

Dołączenie: 24 Kwi 2008, 08:42

Poprzednia

Powróć do Co się w mieście dzieje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości